Onze school biedt je meer
Op het Rudolf Steiner College moet je net zo hard voor een diploma leren als op andere scholen. Maar daarnaast leer je bij ons nog veel meer. We hebben namelijk meer vakken waar je in je verdere leven heel veel aan hebt. Ze inspireren je om je talenten te ontdekken. Zo hebben we lessen in schilderen, muziek, toneel, koor, drama, houtbewerking, textiel, metaalbewerking, beeldhouwen, tuinbouw en dans. Daarnaast hebben we elk jaar veel vieringen en feesten. Ook buiten schooltijden zijn er veel activiteiten zoals het kanokamp in de brugklas, het zeilkamp in het derde jaar en de kunstreis in het voorlaatste jaar.

Wat kun je van ons verwachten
Als je bij ons op school komt letten we natuurlijk op het advies van je basisschool. Maar daarnaast kun je zelf aangeven bij wie je graag in de klas wilt zitten. Overigens leer je jouw klasgenoten snel kennen, want aan het begin van het jaar heb je meteen een aantal leuke kennismakingsactiviteiten. De lesstof is zoveel mogelijk op je ontwikkeling afgestemd. Uit ervaring weten we dat dat de beste resultaten oplevert. Hierover kun je meer lezen op onze website www.rscollege.nl.
 
Meer dan een volwaardig diploma
Op het Rudolf Steiner College leer je natuurlijk voor een prachtig diploma. Maar wat wij nóg mooier vinden, is dat we er elk jaar weer in slagen om de leerlingen meer mee te geven dan alleen een diploma. Onze school is voor leerlingen een stimulerende omgeving om nieuwe dingen te ontdekken en meer te willen weten. Wat dat betreft zijn we een bijzondere school.